четвъртък, 22 юли 2010 г.

Корпорация "Тянши"

Корпорация Тянши е многоотраслов транснационален гигант, произвеждащ високотехнологични продукти, които съчетават научни изследвания, производство, търговия, недвижими имоти, образование, култура, услуги, транспорт. Следвайки корпоративната концепция "Да носи здравето на човечеството, да служи на обществото”, Корпорацията влага всички сили в грижи за здравето на своите потребители.
Технологията на производство и състава на продукцията на Тянши е комбинация от рецепти на традиционната китайска медицина и постиженията на най-съвременните биотехнологии. В резултат - Корпорацията създава висококачествени хранителни добавки и медицинско оборудване за индивидуална употреба, които се ползват с доверие от страна на потребителите. В състава на продуктите влизат средства за намаляване на липидите, забавя процеса на стареене, подтискащи развитието на ракови заболявания, за подобряване работата на стомашно-чревния тракт, повишаване имунитета. С подбора на билки, минерали, витамини е постигната универсалност в действието на хранителните добавки върху човешкото тяло.

Биоактивните хранителни добавки (БАД) на Тянши - това е храна на човешкото тяло, която поддържа здравето, жизнеността и дълголетието на хората. Всеки има нужда от любов, грижа, радост и удоволствие. Ключът към всичко това е здравето. Известно е, че един от факторите, които определят нашето здраве е балансираният хранителен режим и начина на живот. За да може човек да живее нормално, да работи продуктивно и да почива активно, се нуждае само от добре балансирана с всички основни хранителни вещества храна Тя е източник на енергия и биологично активни вещества. Приемането на биологично активни добавки към храната дава възможност да се коригира и да се възстанови здравето, да се поддържа активен начин на живот. Ефективността от въздействието на продуктите на Тянши се основава на следните принципи:
човешкото тяло е в състояние да възстанови нарушеното равновесие, т.е. да се саморегулира;
По-голямата част на човешките органи и тъкани имат способността да се подновяват и регенерират.
За производството на оздравителните си продукти Тянши използва знанията на традиционната китайска медицина за меридианите, компенсирането, енергията чи, акупунктурата. При правилно хранене на клетъчно ниво, храната може да се разглежда като един от източниците на многоканалното постъпване на енергия и жизненоважни вещества в организма. Корпорация Тянши продължава да се развива и поддържа голям асортимент от продукти - лесни за употреба и отговарящи на нуждите на различни групи от хора и най-високите стандарти за качество в целия свят. Цялата серия от оздравителни продукти са произведени с оригинален дизайн и по съвременни биотехнологии.

Красота, младост и здраве
Корпорация Тянши също така има сериозни изследвания и разработка на продукти, насочени към грижи за кожата и подмладяване. Продуктите са създадени използвайки опита на петхилядолетни китайски (тибетски) рецепти за грижа за кожата съвместно със свръхсъвременни биотехнологии и нанотехнологии.
Средства за грижа за кожата на Тянши са представени под формата на няколко серии от продукти за лице. Тяхното пускане на българския пазар ще бъде факт в съвсем кратки срокове.

Лицето е един вид "визитна картичка" на външния вид на човека. Искате ли да го подобрим? Започнете с почистване кожата на лицето! В средствата за грижа за кожата Корпорация Тянши влага още по-дълбок смисъл. За производството на продукцията се използват ценни лечебни растения от традиционната китайска медицина, както и различни хранителни вещества. Те ефективно почистват, овлажняват, избелват, възстановяват и подхранват кожата, което я прави здрава, нежна и сияеща.
Корпорация Тянши направи грандиозна крачка със своя уникален продукт за този сегмент от пазара - а именно, комплекс за активна регенерация на кожните клетки. EGF – ВЪРНИ ХОДА НА ВРЕМЕТО притежава способността да превърти назад стрелките на часовника за Вашата кожа. Този продукт е резултат на научните открития, направени в средата на двадесети век и прилагането на съвременни постижения на науката и биотехнологиите. Поради своя ефект на подмладяване, козметичният комплекс е в състояние да промени нещата в тази област, за сметка на лицевата пластика.

С помоща на козметичните средства на Тянши, включително линията за декоративна козметика и парфюмерия, произведени по лиценз на Тянши от френски парфюмерийни предприятия, можете да направите довършителния щрих в създаването на своя образ на здрав и красив човек.

Средства за домашни грижи
Атмосферата на чистота в къщата може да облекчи умората след тежък работен ден. Средства за домашни грижи на Тянши ще ни помогнат да направим дома си изключително комфортен. Средства за домашни грижи Тянши имат оптимален състав. Те са произведени с използване на напреднали технологии. Отличават се с голям асортимент и имат широко приложение. Те са много ефективни, но без да вредят на кожата и на околната среда. Качеството на продукцията е строго контролирано.
Продуктите на Тянши улесняват домакинската работа и Ви помогат да се радвате на живота
/по материали от Интернет/

Няма коментари:

Публикуване на коментар