сряда, 14 юли 2010 г.

Даманхур - град на светлината

ПОКАНА «Даманхур в България III»



Приятели на Даманхур – носители на новия Дух, предвестници на Новата Епоха:



Заповядайте на трето oфициaлно Представяне-Лекция на

Федерацията от Еко-комуни "Даманхур" - «Град на Светлината» - от

Северна Италия това лято в гр. Варна, България.

Събитието ще се състои на 30 юли 2010 г. в зала «Нептун» на Хотел «Аква», гр. Варна, от 18.30 - 20.30 ч.

Следва обучителен дву-дневен Семинар «Астрално Пътуване» 1во Ниво, който ще се състои на 31 юли-1 август 2010 г. в с. Баня, Област «Несебър», над Иракли (Северното Черноморие между Бургас и Варна, на около 50 км и от двата града – между Слънчев Бряг и Обзор).



Даманхур представлява един нов алтернативен модел на живот; нов тип социален и духовен експеримент, който показва възможността за приложение на най-авангардните технологии на бъдещето във всички области на науката, философията, медицината, изкуството, икономиката и социално-политическия живот, като дава и практически пример за екологичен и природосъобразен начин на живот. В ежедневнието си Даманхурци използуват алтернативни източници за добив и използуване на енергия, алтернативна икономика и социални взаимоотношения, както и нов интегриран подход към самопознание, саморазвитие и еволюция на планетата. "Градът на Светлината" е нов модел на едно успешно образцово съвременно общество, което се основава на принципите на солидарност, взаимоуважение и взаимопомощ между индивидите и народите по света. Наред с това Даманхур предлага изключителна палитра от нови научни и неконвенционални методи за лечение и развитие на човека и потенциал и във всички области на човешкото познание.



Заповядайте да чуете, видите и преживеете част от невероятните

постижения на човешкия дух, интелект и памет, които идват при нас

както от мъдростта на дълбока древност и предшествуващи ни велики

цивилизации (Атлантида, Египет), така и от научния прогрес на настоящето и бъдещето, което ни тласка към Новата Епоха.



Презентацията-лекция ще се състои на 30.07.2010 г. oт 18.30 – 20.30 ч. в Зала “Нептун» на Хотел «Аква», гр. Варна; Вход: 15 лв.

Първата част от лекцията ще ни запознае с философията, технологиите и достиженията на Даманхурци, наред с подробна информация за цялостната структура, начин на живот и развитие в "Града на Светлината."

Втората част от представянето ще бъде посветено на най-авангардните методи за лечение и развитие на човешкия потенициал посредством технологията, наречена «Селфика», както и алтернативни форми за подобряване на човешкото здраве и условия на живот.

Семинарът «Астрално Пътуване» из "Училището на Мистериите" на Университет «Олами» - Даманхур - ще се състои през уикенда 31.07.2010 и 1.08.2010 г. (събота и неделя) от 10.00 – 18.00 ч. (два дни по 6 часа на ден с обедна почивка между 13.00-15.00 ч.) в с. Баня, Област «Несебър», над Иракли.Такса за участие: 200 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар