вторник, 29 декември 2009 г.

Представяне на "Еволюция на връката"

Представяне на книгата “Еволюция на връзката” на астролога Кирил Стойчев

Дата: 17 декември 2009, четвъртък
Място: Клуб-Библиотека Виделина, ул. „Цар Симеон I” 27, ет.2, ст.6
Час: 18.00 ч.

Кои са 5-те етапа, през които трябва да премине всяка връзка. Защо 90% от връзките стигат само до третия етап. Бракът ли е крайната цел на любовните отношения и какво има отвъд него.
- Законите на даването и приемането и приложението им във връзката. Модел на идеалната връзка, базиран на астрологичните принципи. Стихиите огън въздух, земя и вода и четирите нива на взаимодействие между мъжа и жената.
- ТЕСТ - "Колко близо да идеала са отношенията ви." Какво е призванието на вашата връзка. Каква е ролята ви в двойката. Кои са комбинациите, водещи до неуспешни връзки.
- Как космическите принципи се проектират в човешките взаимоотношения? Как икономическите процеси в обществото се отразяват на брака.
- Може ли предлаганията модел за еволюция на връзката да е изгубеният ключ към хармонията и любовта?
Тази книга не е астрологична, макар и да съдържа у себе си елементи от астрологичното познание. Астрологията е най-древната наука, почерпила мъдрост от законите, които движат нашата Вселена. Тези закони са еднакви както за звездите, така и за хората. Разликата е, че ние имаме свободната воля да нарушаваме тези закони и като следствие - плащаме със страдания за грешките, които сме допуснали. Както болките в глезена или в счупения крак, когато скочим от високо са индикатор, че не сме се съобразили със закона на гравитацията, така и болката, която раздира душата ни при една раздяла, също е индикатор за нарушени природни закони, които засягат отношенията между двама души. Кои именно са тези закони и как да се научим да живеем според тях, вместо да ги нарушаваме?

Няма коментари:

Публикуване на коментар